torsdag 14 februari 2013

x3 Minirecensioner!




Titel : Airhead

Författare . Meg Cabot

Sidor : 291

Bokförlag : Raben och Sjögren

Engelsk titel : Airhead

Gener : Drama, kärlek





Handling : Em Watts är betydligt mer pojkflicka än en partyprinsessa. Hon har inte alls lust att gå på SoHo Stark Megastores stjärnspäckade öppningskväll. Men hennes syster Frida vill, eftersom hennes idol Gabriel Luna ska komma dit liksom affärskedjans nya "ansikte", supermodellen Nikki Howard. Och någon måste hålla koll på Frida.

Men en olycka sker, som totalt ställer Ems liv på ända. Hon upphör plötsligt vara sig själv. Bokstavligen ...

Min åsikt : Den var bra och så där ganska tjejig, men ändå inte. Den är nog den bästa i "Airhead" serien.

                                       



Titel : Att vara Nikki

Författare : Meg Cabot

Sidor : 295

Bokförlag : Raben och Sjögren

Engelsk titel : Being Nikki

Gener : Drama, kärlek

 Handling : Förut var Em Watts en helt vanlig tjej som hellre spelade tv-spel än flirtade med killar. Sedan hände den fruktansvärda olyckan. Plötsligt befinner sig Ems hjärna i supermodellen Nikki Howards kropp. Men Em är inte något supermodellämne och det nya livet blir långt ifrån fantastiskt. Hon tvingas manövrera sitt gamla liv i hemlighet, samtidigt som hon går i skolan och gör glammiga modefotograferingar. Hon kan inte berätta för sin bästis - killen som hon gillar - vem hon egentligen är, hon träffar knappt sin familj och det värsta av allt är att hon är övertygad om att företaget som har transplanterat hennes hjärna till supermodellens kropp tänker göra allt för att hålla operationen hemlig...

Min åsikt : Jag tycker att historien tar lite fart i den är boken, det händer mer grejer än i dom andra.





Titel : Jagad

Författare : Meg Cabot

Sidor : 272

Bokförlag : Raben och Sjögren

Engelsk titel : Runaway

Gener : Drama, kärlek

Handling : Sextonåriga Em Watts, som i Airhead fick sin hjärna transplanterad till supermodellen Nikkis kropp, är på flykt. På flykt undan skolan, jobbet, sin familj, sina vänner, sig själv. Alla hon bryr sig om är rasande på henne och hela hennes tillvaro är på väg att krackelera.

Min åsikt : Ja, det var ju inte den bästa men bra var den ju. Jag gillar inte Christopher, och jag vet inte varför jag gillar honom bara inte.


Men allt som allt får "Arihead" serien det här betyget :




Ha det bra och Hej då!

Bokhälsningar / Olivia :D
 

1 kommentar: